ST-200 Opskæring Pålægsmaskine Fårekød Roll Rustfrit Stål Oksekød Pålægsmaskine Cutter Skive tykkelse 0,2-10 mm ,Med engelsk Manual 1PC
Certificering: INGEN
Oprindelse: AE(Oprindelse)
Skive Tykkelse: 0.2-10mm
Klinge Længde: 200mm
With English manual: Ja
produkt nummer: G109
Spænding (V): Andre
Materiale: Rustfrit Stål
Model: Model
Effekt (W): Andre
Mærke: ZJMZYM
-
1PC ST-200 Opskæring Pålægsmaskine Fårekød Roll
Rustfrit Stål Oksekød Pålægsmaskine Cutter Med Engelsk Manual
Varsel : når pakken er ankommet til dit told ,skal du betale skat og afhente
parcel ,vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller importafgifter
hvis din plads er fjern ,så er nødt til at betale 35usd .
BEMÆRK: To typer er sendt tilfældigt
Specifikationer:
Model: ST-200
Materiale: Rustfrit Stål
Vægt: 3,1 kg
Produkt størrelse: 496 *210*145mm
Klinge længde: 200 mm
Blade Materiale: speciel legering blade (blade Vedligeholdelse: Efter blade-ren, kræver brug af madolie til at gnide overfladen af blade for at forhindre blade jern.)
Hjemmelavet Får Volumen:
Redskaber / materialer:
Lam, plastic wrap, skære maskine
Metoder / trin:
1. Først, skal du gå til markedet for at samle på fedt og magert fårekød, lammekød på de bedste, Når du køber tilbage, først med vand til at rense.
2. Derefter, en kniv lammekød i strimler, dens tværsnitsareal er den størrelse, du ønsker fårekød roll, helst Grundlægger form, og derefter har hver stramt med plast wrap og wrap, og derefter placeres i fryseren værelse.
3. Vent, indtil kødet har været helt frosset til, og derefter tage det ud, revet plastic wrap, sætte frosset kød på en god V-formet rille med kød indeni, et stykke skåret ned, snart forvandlet til et marked, lam mængder.
Billedet viser:
Specifikationer:
Model: ST-200
Materiale: Rustfrit Stål
Vægt: 3,1 kg
Produkt størrelse: 496 *210*145mm
Klinge længde: 200 mm
Blade Materiale: speciel legering blade (blade Vedligeholdelse: Efter blade-ren, kræver brug af madolie til at gnide overfladen af blade for at forhindre blade jern.)
Hjemmelavet Får Volumen :
Redskaber / materialer:
Lam, plastic wrap, skære maskine
Metoder / trin:
1. Først, skal du gå til markedet for at samle på fedt og magert fårekød, lammekød på de bedste, Når du køber tilbage, først med vand til at rense.
2. Derefter, en kniv lammekød i strimler, dens tværsnitsareal er den størrelse, du ønsker fårekød roll, helst Grundlægger form, og derefter har hver stramt med plast wrap og wrap, og derefter placeres i fryseren værelse.
3. Vent, indtil kødet har været helt frosset til, og derefter tage det ud, revet plastic wrap, sætte frosset kød på en god V-formet rille med kød indeni, et stykke skåret ned, snart forvandlet til et marked, lam mængder.
Tags: vegetabilsk spiral slicer cutter, kød cutter skive, keramiske vegetabilske pålægsmaskine cutter, hurtig slicer, kompakt æg pålægsmaskine cutter, sumo slicer, potatoe pålægsmaskine cutter, elektrisk skive cutter, runde slicer, lak slicer.
-
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (0)