KN-Sundhed Agar Pulver fødevaregodkendt Thickening Gel Jelly Drik Kultur Medium Specialiseret Lim 1000 g KN-Sundhed Agar Pulver fødevaregodkendt Thickening Gel Jelly Drik Kultur Medium Specialiseret Lim 1000 g KN-Sundhed Agar Pulver fødevaregodkendt Thickening Gel Jelly Drik Kultur Medium Specialiseret Lim 1000 g KN-Sundhed Agar Pulver fødevaregodkendt Thickening Gel Jelly Drik Kultur Medium Specialiseret Lim 1000 g

KN-Sundhed Agar Pulver fødevaregodkendt Thickening Gel Jelly Drik Kultur Medium Specialiseret Lim 1000 g

kr223.32 kr200.99
På lager
w65410

Emballage: Bag Pakke
Mærke: KN-Sundhed
Certificering: ce
Producenten: Zhejiang Yinuo Biological Technology Co., Ltd.
sælger: Qihe Blue Moon E-Handel Co., Ltd.
Oprindelse: KN(Oprindelse)
Tillægsgebyr Enhed: Tasker
Navn På Afdeling: Voksen
Køn: Unisex
Vægt: 1
Holdbarhed: 540 dage

  • Praksis Agar Jelly 1,Hæld 5G Agar Pulver i ca 500G (Forholdet mellem Vand Agar Er 100:1~5) Kogende Vand (over 95 Grader) Langsomt, og Rør rundt, Samtidig med at Tilføje, at lave mad i Langsom Ild i 1,5 Minut indtil Agar Pulver Er Smeltet Jævnt (Ikke Agglomererede Partikler) og våbenhvile. 2,Koldt til at 60-50 Grader, Tilsæt Frugt Blokke Eller Mælk Eller Honning Eller Hvidt Sukker Eller Orange Kronblade Eller Gulerod Saft Eller Andre Saft af Grøntsager og Andre Fødevarer-lignende Materialer i Agar Pulver, der Smelter Sol, og Rør Jævnt.Hældes i Glas Eller Wienerbrød Mug og Vente til Køling og Støbning. 3,Cool til 38 Grader, skal du Vente, indtil Den Er Helt Stivnet, Kan Du Forme, én efter Én Krystal Klare, Farverige High-Grade Agar Gelé, Budding Blev Født Bemærk, At Agar Pulver Skal Smeltes med Passende Mængde Koldt Vand Først.Agar Smager Meget Bedre og Smager Bedre end Andre Fødevarer, der er Fremstillet af Lim.Ud Over at Blive Brugt som Stabilisator, Agar Kan Også Forhindre, at Emballage Vedhæftning.Når Koncentrationen af Agar Når 0,5% til 1.0%, Kan Det Bruges som en Stabilisator for Gennemsigtig Sukker Belægning af Stegt Pandekage, og på Samme Tid, Det Forbedrer Viskositet og Overflade Adhesive Kraft, Størkner Hurtigt, Mad Øger Fleksibiliteten og Reducerer Overfladen Fejl og Revner.Agar Er Ofte Blandet med Andre Anlæg Lim.Fordi Agar og Kan Anvendes som Fyldstof og Hævemiddel, og Kan Erstatte Stivelse til at Gøre Tabel Pasta, Stivelse Brød og Gryn Snacks.Når Koncentrationen af Agar Når 0.1% til 1,0%, og Det Kan Bruges som Konserveringsmiddel.Effekten af Drikken Kan Gøre Drikken i pausetilstand.I Mange Tyggegummi og Særlige Sukker Fødevarer, for Eksempel, Fedt Er et Populært Tilsætningsstof.Agar Er Brugt til at Lave Is Frugt Dug og Is Sammenbrud.Agar Kan Reducere Papirmasse Adskillelse af Mejeriprodukter, Forbedre Konsistensen af Ost og Så videre.Product Funktion:Agar Har Koagulation og Stabilitet, og Kan Bruges som Fortykningsmiddel, Ekstra Koagulations-Agent, Suspension Agent, Emulgator, Stabilisator og Bindemiddel.Produktanvendelse:Agar Er Almindeligt Anvendt til at Gøre Drikkevarer Korn, Ris, Vin, Drinks, Frugt, Vin, Drinks, Frugt, Juice, Drikkevarer, Crystal Fudge, Fåre-Suppe, Fem-Måltid med Kød, Skinke, Pølse, Jelly Budding, Is, Kage Udsmykning, Otte-Skat Grød, Kinesisk Salat og Så videre.Agar Anvendes i Tandpasta, Shampoo, Ansigts Sæbe, Kosmetik, Kemikalier til Daglig Brug, Osv.i Solid Duft Agent Industri, og Er Også i vid Udstrækning Bruges i Medicinsk Forskning.Metode i Brug:Agar Pulver Er i blød i Koldt Vand i ca 3-5 Timer, og Derefter Sætte i Gryden og Tilsæt lidt Vand til at Koge, indtil Det Er Helt Opløst.Funktioner: Det Har Koagulation og Stabilitet, Kan Danne Komplekser med Nogle Stoffer, og Andre Fysiske og Kemiske Egenskaber, og Kan Bruges som Fortykningsmiddel, Koagulations-Agent, Suspension Agent, Emulgator, Konserveringsmiddel og Stabilisator.Det Er også Bruges til Fremstilling af Kornet Orange og Forskellige Drikkevarer, Gelé, Is, Kager, Gelé, dåsemad, Kød Produkter, Otte-Skat Grød, Tremella, en Slags Semi-Gennemsigtige Hvide Svamp Bird ' s Nest, Suppe, Mad, Kolde og Klædt med Sauce Mad og Så videre.Anvendelse: Agar Kage: Tag En Eller To Stykker af Agar, 2,5 kg, med Klart Vand, Koges med Langsom Ild, indtil Opløst, Tilsæt 0,5 KG, og Halvdelen af Hvidt Sukker, og Passende Mængde af Essens og Pigment, og Læg Dem i Køleskabet til Nedkøling efter Kondens.Kold Kage: Tag en Passende Mængde af Agar og lægges i Blød i Varmt Kogt Vand i 30-40 ℃ for 1-2 Minutter.efter Opblødning, Filtrere Det ud.Ifølge din Personlige Smag, Hvidt Sukker, Eddike, Forårsløg, Chili Sauce, Sesamolie, kokosmælk, ananas, Agurk, Peanut, Sesam og Andre Krydderier Er Blød, Glat og tilbud.

    Tags: cement skimmel, for sundhed, sæd med sædceller, Agar, MYG, lelexo mandelic syre, biloba, gelatine, koreansk mad, eyedrop.

  • Anmeldelser (1)

    Skriv en anmeldelse

Relaterede varer