For PanelView Plus 600 2711P-T6C20D Touch Screen Glas

For PanelView Plus 600 2711P-T6C20D Touch Screen Glas

kr91.25
På lager
w447

Skærm Størrelse: PanelView Plus 600
Mærke: youe skinnede

 • Vi er professionelle Tablet, Mobiltelefon, Computer, Industrielle dele leverandør, velkommen til at kontakte os for gunstig engros-pris!

  SPECIFIKATION

  -100% Brand Nye

  -Vi anvender omfattende kvalitetskontrol og test før forsendelse

  -Dette punkt kunne bruges til at erstatte touch-panel, som er brudt, beskadiget, revnet eller ubrugelig.

  FUNKTIONER

  - Høj præcision, høj følsom touch skærm

  - Lang levetid, og det kan tolerere titusindvis af hits på panelet

  Check venligst din tablet, før du bestiller udskiftning touch screen panel eller udskiftning LCD-skærm:

  -Touch Screen Panel: Hvis den øverste del af den berøringsfølsomme skærm eller glasset er revnet eller brækkede, men billedet eller ikonet under glas/touch-skærm er fint,så behøver du kun at købe en udskiftning Touch Screen Panel.

  -LCD-Skærm: Hvis billedet under glasset er vage/blur og touch panelet ikke er beskadiget eller knækket, så behøver du kun at få en erstatning LCD-skærm

  -Touch-Panelet og LCD-skærm: Hvis den øverste del af touch-panel er brudt, og billedet er enten med sort plet/punkt som flydende eller revnet du har brug for en komplet skærm, hvilket betyder, at du nødt til at købe en udskiftning touch screen panel og LCD-displayet.

  Advarsel:

  -Installation guide er ikke inkluderet i prisen, Vi er ikke ansvarlig for eventuelle skader forårsaget af installation af dette tilbehør, kan du være sikker på, at du ved, hvordan du installerer og samle en touch-skærm, før du placerer din ordre,vil vi sætte pris på din forståelse!

  -Du MÅ IKKE købe, hvis du ikke kan acceptere En a+ klasse kompatibel touch screen digitizer med forskellige flex kabel-numre som vores titel/beskrivelse/foto stater er ude af udbuddet på markedet, tak!

  Pakken indeholder:

  1 x Touch skærm

  Tags: allen-bradley panelview, touchscreen usb, rammen touch, panelview 2711p, skærm touch usb, 5 tommer tach, touch screen tabel restaurant, 15 6 tommer touch-panel skærm, ir touch ramme store, 10tommer touch screen panel.

 • Anmeldelser (0)

  Skriv en anmeldelse

Relaterede varer