Pyt Jumper Swimmingpool Tegnefilm Redningsvest Sikkerhed Flyde For Kids Baby Sammenklappelig Sommer Pyt Jumper Swimmingpool Tegnefilm Redningsvest Sikkerhed Flyde For Kids Baby Sammenklappelig Sommer Pyt Jumper Swimmingpool Tegnefilm Redningsvest Sikkerhed Flyde For Kids Baby Sammenklappelig Sommer Pyt Jumper Swimmingpool Tegnefilm Redningsvest Sikkerhed Flyde For Kids Baby Sammenklappelig Sommer Pyt Jumper Swimmingpool Tegnefilm Redningsvest Sikkerhed Flyde For Kids Baby Sammenklappelig Sommer Pyt Jumper Swimmingpool Tegnefilm Redningsvest Sikkerhed Flyde For Kids Baby Sammenklappelig Sommer

Pyt Jumper Swimmingpool Tegnefilm Redningsvest Sikkerhed Flyde For Kids Baby Sammenklappelig Sommer

kr92.80 kr69.60
På lager
w206

Tema: Sport
Aldersgruppe: 5-7 År
Model-Nummer: Dykning Swimmingpool Toy
Certificering: 3C
Advarsel: ikke spise
Oprindelse: KN(Oprindelse)

 • Sikkerhed Beskyttelse og Justerbar: Justerbar brystrem med quick release bageste sikkerhedsspænde.Designet til børn, der vejer mellem 30 og 50 kilo.

  Særlige Design: Krabbe.Sød mønster design lad dine børn kan nyde vandsport.

  Børn Elsker Det: Dette barn har redningsvest er perfekt for børn at lære at svømme og have det sjovt i vandet, sikkert holder hovedet oven vande, mens de lærer at svømme.

  Ansøgning: Baby svømme træning, børn redningskrans, børn svømme træning, udstyr og ect.

  Farverige, Børne-venligt Design:

  De komfortable design giver børnene mere frihed til at svømme og lege, mens der giver fremragende stabilitet i vandet.

  Justerbart Spænde på Bagsiden Har en Sikker Pasform:

  En justerbar spænde på ryggen sikrer en god pasform, under alle de sjove og gør det nemt at få dem ind og ud af redningsvest.

  Tips:

  Brug under de voksnes Opsyn.

  Hold væk fra ild eller skarpe genstande.

  Efter brug rengøres, placeret i et køligt sted at tørre, ikke-eksponering.

  Farve: grøn

  Materiale: Miljøvenlige PVC

  Pakke Indhold: 1 * Redningsvest

  Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

  Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

  Bemærk:

  1. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer, at stilen er den samme som vist i billederne, men ikke den samme ydelse i forskellige organer end i modellen.

  2. Undersøg de nærmere detaljer størrelser med din, kan der være forskelle på 2-4 cm på grund af den manuelle måling af tøj, tak til alle de foranstaltninger, der er i cm og ti cm i cm 1 cm = 0.39 tommer

  Betaling:

  1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

  2 Hvis du ikke kan betale umiddelbart efter lukning af auktionen, vent et par minutter, og prøv igen.Betalinger, der skal være afsluttet i 3 dage.

  Forsendelse:

  1) Worldwide Shipping (Bortset fra nogle lande og APO / FPO)

  DHL, UPS, FEDEX, TNT tager 3 til 7 dage, EMS tager 8 til 12 dage.Post luftpost tager 2 til 8 uger.Men alt afhænger af det land, der leveres.

  2) Den transit tid af tjenesteydelsen er leveret af transportøren, og omfatter ikke weekender og helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

  Feedback:

  1) Købers tidlig bekræftelse vil blive meget værdsat, efter at have modtaget de varer.

  2) Da dine kommentarer er meget vigtigt for udviklingen af vores forretning, vil vi oprigtigt opfordre dig til at efterlade os en positiv kommentar, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.

  3) Kontakte os, inden de forlader en negativ eller neutral kommentar.Vi vil arbejde med dig for at løse ethvert problem.Tak for din forståelse!

  Tags: for pool vandfald, ocean swimmingpool, baby dør jumper, educ, baby våddragt, pyjamas sommer spil, drrsses børn, mødre børn dykning, jakke liv, bouncer.

 • Anmeldelser (1)

  Skriv en anmeldelse

Relaterede varer