Majs og majskerner til vildtfodring

majskerner

Kalundborg og Sorø kæmpe nyhed til jer! I kan nu få majs i store sække til vildtfodring. Majsene kan bruges til lige hvad I vil 😉 særligt vil majsene kunne bruges til fodring af vildfugle og vildsvin m.m.  Køb store 600 kilos sække i den bedste kvalitet. Ligesom hvad du selv spiser er vigtigt, er det også vigtigt hvad du giver dyr. Dyr er en vigtig del af økosystemet derfor skal de også behandles pænt. Du bør også gå efter kvalitet, når du køber foder til dyr. Egentlig bør du huske at mennesker ligeså meget også er dyr et eller andet sted. Derfor bør mennesket behandle dyr på lige fod med respekt.

Majskernerne bliver ofte anvendt af jagtsjæle, der bruger det som foder undervejs til dyrene – særligt fuglene. Men at være jægere er ikke et krav. Du kan sagtens købe majskerne også sprede det i din have til trækfuglene, eller sprede majskernerne på din mark – så mange flere fugle kan få gavn af det. Hvis du bor i byen og stadig vil gerne hjælpe især fuglene med at finde føde om vinteren, kan du købe majskernerne og putte dem i dit fuglehus – fuglene skal nok selv komme og spise af det. Du kan også, hvis du er interesseret i fugle, sætte et kamera inde i fuglehuset, således kan du også se de forskellige fuglearter, der kommer og spiser majsekernerne. Du vil blive overrasket over de mange forskellige fuglearter der egentlig kommer forbi din have.

Køb Majs her.

Kalundborg og Sorø kan nu få majs til vildtfodring

Hvis du elsker naturen og gerne vil gøre en forskel for dyrene. Så skal du have fat i nogle majskerner, der er produceret med kærlighed og er i god kvalitet. Du kan bruge majs fodrer når du er ude at jage. Det kan være en fordel, at købe fodret i kæmpe poser, så har du altid noget. Du kan også bruge fordret til mange ting – ikke kun når du er ude at jage, men også bare når du er ude at gå en tur. Du kan tage majskerner med, når du går en tur ud i naturen. På vejen kan du smide majskerner langs markerne eller i skoven – således vil de forskellige dyrearter, særligt fugle have lettere ved at finde føde især i den kolde vintertid.

Dyrefoder er ligeså vigtigt som føde til mennesker. Vi passer på os selv, vi skal holde i mange år – det skal dyr også. Mennesker og dyr er gensidig afhængig af hinanden. Derfor bør du også tænke på dyrelivet og gøre hvad du kan for deres overlevelse – husk at dyrelivet er en kæmpe del af økosystemet. Fugle er mindst ligeså vigtige som alle de andre dyrearter. Det kan være særligt svært at finde føde i vinterperioden. Derfor kan det helt klart anbefales at købe majs fodrer. Kalundborg og Sorø, kom i gang og hjælp dyrene, køb nogle majskerner og hjælp dyrene med overlevelse, når det er sværest.

 

Majskerner til vildtfordring kan også fås i kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *