Køb en ejerlejlighed og spar penge

lejligheder

Hvis man ønsker at bo inde midt i en større by, så vil prisen på huslejen også være høj. Det kan være svært at have råd til at bo lige der, hvor man gerne vil. Det er især et problem for studerende at få råd til at bo i den by, hvor de studerer. Mange lever udelukkende på SU, mens andre har et studiejob ved siden af. Men selv med studiejob kan priserne være helt urimelige, hvis ikke man bliver tilbudt kollegieværelse eller anden form for ungdomsbolig. Det er et rigtig stort problem, især i de største byer, hvor huslejen i forvejen er høj. For mange unge studerende bliver løsningen, at deres forældre køber en lejlighed til dem. Alternativt ansøger flere og flere unge om banklån, så de selv kan købe deres egen lejlighed. Med andre ord bliver en ejerlejlighed altså en mere og mere brugt løsning, da lejelejligheder simpelthen er for dyre.

Se udvalget af ejerlejligheder

En ejerlejlighed er din, ligeså længe du ønsker det

En ting er den månedlige pris for at bo i en ejerlejlighed sammenlignet med en lejet lejlighed, men der er mange flere bonusser ved at eje sin egen lejlighed. Eksempelvis vil mange lejekontrakter kun gælde 1 – 2 år, hvorefter du skal have den fornyet. Dette giver dig en usikkerhed som lejer, og du ved reelt set ikke, hvor længe du kan blive boende. Dette dilemma er du helt ude om, hvis du har en ejerlejlighed. Her kan du blive boende i præcis den årrække, som du ønsker. Du bliver ikke smidt ud, før du selv ønsker at sælge din ejerlejlighed videre. Mange køber en to- eller treværelseslejlighed, hvor de så lejer et eller to værelser ud til nogle venner. På denne måde kan de beholde lejligheden længst muligt, da den størrelsesmæssigt også vil passe til, at man kan flytte sammen med en kommende ægtefælle og starte en lille ny familie. Andre vælger at købe en etværelseslejlighed, som kun er beregnet på at bo i under studietiden. Dette er heller ikke en dårlig idé, da disse lejligheder tit kan sælges hurtigt igen, da interessen er så stor. I sidste ende kommer størrelsen selvfølgelig an på, hvor stort dit rådighedsbeløb er, og hvor stor en lejlighed du har råd til at købe.

Find en ejerlejlighed i dit nærområde

Har ovenstående informationer vækket din interesse, og går du nu og overvejer, hvorvidt du skal købe en ejerlejlighed eller ej, så bør du læse med lidt endnu. Det er nemlig muligt at købe ejerlejligheder rundt omkring i hele landet, og ikke kun i de største byer. Bor du eksempelvis i Skanderborg, så vil der være et varierende stort udvalg at ejerlejligheder. Det samme gør sig gældende i en række andre byer, dette kunne eksempelvis være Hørning. I Hørning vil det også være muligt at købe en ejerlejlighed, som du kan få mange gode år i. Der er selvfølgelig aldrig nogen garanti for, hvor mange ejerlejligheder der er til salg, da udbuddet er konstant varierende. Men ønsker du en ejerlejlighed bør du holde øje med boligmarkedet i en længere periode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *