KIA Venga – forfører den aktive familie

KIA Venga

Skindet bedrager i den grad hvad angår KIA Venga. Den ægte MPV, som udvendig er lille og smart, kan nemlig rumme en familie på 5 personer, har højt til loftet og har et stort bagagerum som kan gøres endnu større ved at ligge bagsæderne ned.

Lav pris i MPV klassen

Med en meget lav pris i MPV klassen på 160.419 kr. skiller KIA Venga sig ud på design og interiør. Udvendigt byder bilen på indfarvede el-justerbare sidespejle med varme og både blink og komfortblink. Den fjernbetjente centrallås og TPMS dæktrykskontrol giver en imødekommende brugervenlighed. Med sine 6 airbags og 5 flotte stjerner i Euro NCAP sikkerhedstest, er Venga desuden også ganske sikker at køre i.

Opbevaringsmulighederne er i top

KIA Venga har god plads i bagagerummet, som ydermere kan suppleres med ekstra plads, ved blot at ligge bagsæderne ned. Dette gør det muligt at transportere både cykler og barnevogn. Venga har opbevaringslommer på forsæderne, så eventuelt legetøj, Ipad og vådservietter nemt kan gemmes væk. Endvidere skiller KIA Venga sig ud, på den dobbelte bagagerumsbund, som kan opbevare reservedæk og andet udstyr. Den rummelige bil har højt til loftet og er en af de få modeller man træder ind i, og sidder højt på hele turen. Den er samtidig udstyret med et højdejusterbart førersæde, så selv den høje person kan nyde køreturen uden at sidde ubekvemt.

Højt humør kræver høj musik

Den rappe Venga er udstyret med et audioanlæg med både CD/RDS radio og MP3. Der er endvidere indgang til USB/AUX og Ipod i bilen, så andet musik kan tilkobles. Anlægget er ratbetjent for at opnå en højere komfort.

Mekanik i Venga

Hos JH-Biler fås KIA Venga i tre forførende farver med både benzin og diesel motor, i størrelserne 1,4-1,6 med op til 128 HK. Den kører samtidig op til 23,3 km/l, ifølge EU normen, hvilket kategoriserer den til at være en økonomisk bil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *